Cijena dostave

Cijena dostave iznosi 5 € s PDV-om. Za sve narudžbe iznad 25 € nudimo besplatnu dostavu na odabranu adresu.

Pošiljku možemo dostaviti na Vašu odabranu adresu ili u Gap trgovinu - kliknite ovdje za lokacije trgovina i radno vrijeme. Pošiljku možete očekivati u Gap trgovini u roku od 7 dana. Želimo Vas upozoriti da je dostava moguća samo u državu iz koje naručujete (tj. država dostave mora uvijek biti jednaka državi kupovine). Pošiljku na svojoj adresi u Hrvatskoj možete očekivati u roku 1-4 radna dana (dostava na otoke se može oduljiti 2 dana). Subotom, nedjeljom i praznikom naručene artikle ne šaljemo.

Kada pošiljka bude spremna, GLS služba će Vas obavijestiti e-poštom i SMS-om da je paket spreman i da će biti dostavljen sljedeći radni dan. U istoj poruci ćete primiti broj paketa te link i lozinku s kojima možete provjeriti stanje dostave, promijeniti datum dostave ili preusmjeriti paket na drugu adresu.

Stanje paketa možete provjeriti i na web stranici GLS-a, na telefonski broj +385 1 2042 672 ili putem GLS kontaktnog obrasca. Uz SMS ćete primiti i e-mail s dodatnim podacima o Vašem paketu te iznos koji ste dužni platiti pri preuzimanju paketa (ako ste odabrali plaćanje pouzećem).

Praćenje narudžbe

Stanje narudžbe možete pratiti u odjeljku Moj račun.

Preuzimanje u GLS paketomatu ili GLS PaketShopu

Narudžbu možete također preuzeti u GLS paketomatu ili GLS PaketShopu. Dostavna služba GLS poslat će Vam obavijest putem SMS-a da je paket spreman i da će biti dostavljen sljedeći radni dan. U istoj poruci primit ćete i broj paketa te poveznicu i lozinku pomoću kojih možete provjeriti status dostave, promijeniti datum dostave ili preusmjeriti paket na drugu adresu, u GLS paketomat ili GLS PaketShop. Direktna dostava u GLS paketomat ili GLS PaketShop nije moguća. Lokacije GLS PaketShopova i GLS paketomata možete pronaći ovdje.

BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU OD 25 € I VIŠE
JEDNOSTAVNI POVRATI
PLAĆANJE GOTOVINOM POUZEĆEM
PRIJAVITE SE NA GAP HRVATSKA
E-NOVOSTI I OSTVARITE 20 % POPUSTA

S e-novostima ćete uvijek biti među prvima, koji će saznati
za naše akcije, popuste, novosti i trendove.

Uz prvu prijavu Vam darujemo 20 % popusta,
kojeg možete iskoristiti prilikom sljedeće kupnje.

PRATITE NAS NA
#gaphrvatska