Povremeno ćemo Vam ponuditi promocijske kodove za popuste koje možete iskoristiti u našoj online trgovini.


Opći kodovi za popuste objavljeni su na našoj online stranici te na našim društvenim mrežama. Opći kodovi vrijede na internetu i/ili u fizičkim dućanima, ovisno o pojedinačnoj promociji. Uvjeti za korištenje promocijskog koda bit će uz svaku promocijsku akciju zapisani na vidljivom mjestu u online trgovini.

Jedinstveni promocijski kod, koji ste primili uz prijavu na e-novosti, možete iskoristiti samo u online trgovini www.gap.com.hr koji ne vrijedi u fizičkoj trgovini u Zagrebu.

Za svaki kod vrijede posebni uvjeti, koji će biti zapisani na vidljivom mjestu u online trgovini ili u e-pošti koja sadrži kod. Promocijski kodovi su vremenski ograničeni i nije ih moguće zbrajati s drugim kodovima, osim ako to nije izričito navedeno.


Promocijski kod za popust unesite u polje Imate promocijski kod? koji se nalazi u košarici. Iznos popusta bit će prikazan u sažetku narudžbe nakon pritiska na gumb Potvrdi. U slučaju da u polje unesete više različitih promocijskih kodova, uvijek ćemo uzeti u obzir onaj, koji Vam donese najviši popust. Popusti se međusobno ne zbrajaju.


Općeniti popusti, gdje su kod svakog produkta vidljive oboje cijene (originalna i snižena), vrijede isto tako i na internetu i u fizičkim dućanima Gap Hrvatska. Ako postoji razlika između cijena navedenih na web-stranici i onih označenih na oznakama za odjeću, cijena prikazana u trenutku kupnje je važeća.


Ako imate bilo kakve poteškoće s korištenjem kodova za popust, kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca ili pozovite našu službu za korisnike na telefonski broj 0800 45 44 (od ponedjeljka do petka, od 8.00 do 16.00)