Na Gap.com.hr se trudimo da Vam na našoj online stranici omogućimo sigurnu kupovinu, zato upotrebljavamo različite napredne tehnologije i standarde:

 

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard)

PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) je sigurnosni standard međunarodnih načina plaćanja (American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard i Visa) koji nudi okvir za odgovarajuću zaštitu podataka korisnika kartičnog poslovanja. Sigurnosni standard PCI DSS je zajednički skup alata i mjera za sigurno rukovanje osjetljivim informacijama koje sadrže podaci kod kartičnog poslovanja. PCI DSS je izvorno nastao s usklađivanjem sigurnosnih programa kartičnih shema Vise i MasterCarda, dok danas postavlja okvir zahtjeva za razvoj robusnog i sigurnog kartičnog poslovanja i uključuje mjere za prevenciju sigurnosnih incidenata kod kartičnog poslovanja, njihovo otkrivanje i propisno reagiranje na njih.

 

TLS (Transport Layer Security) tehnologija

U našoj online trgovini podižemo ljestvicu sigurnosti i s korištenjem suvremenog šifriranja TLS. Korištenjem TLS-a na našim serverima Vaši su osobni podaci šifrirani.

Prije nego što unesete osobne financijske informacije, možete se uvjeriti da pristupate sigurnom serveru tako da pogledate u gornju karticu (URL) svog web preglednika. Ako pristupate sigurnom serveru će se prva slova URL adrese promijeniti iz »http« u »https«.

 

Saferpay

Za plaćanje platnim karticama surađujemo s procesnim centrom SixPay koji nudi platni centar Saferpay. Saferpay koristi vrhunske sigurnosne standarde i omogućuje ugodno, sigurno i jednostavno korištenje.

 

Zaštita od prevara

Za zaštitu naših stranki od prevara obavljamo različite sigurnosne mjere. Zbog zaštite Vas možemo i nazvati da provjerimo detalje Vaše narudžbe te Vaš identitet.

Što sve možete učiniti sami za sigurnost na internetu?

Ako koristite javno računalo (u knjižnici ili internet caffeu) ili kompjuter u zajedničkoj upotrebi, savjetujemo Vam, da se iz naše online trgovine uvijek odjavite prije nego je napustite. Zbog sigurnosti Vaših podataka i radi izbjegavanja zlouporaba također Vam preporučujemo, da zatvorite sve prozore web preglednika.

 

Kako nas možete kontaktirati?

Po e-pošti: custserv@gap.com.hr
Po telefonu: 0800 45 44